Spel om pengar höjer pulsen

Spel om pengar är ett fenomen som lockar tusentals människor i Sverige. Idag spelar vi främst på nätet, även om många fortfarande besöker tobaksaffärer för att lämna in veckans tips eller trav. Man behöver dock inte ens ge sig ut på nätet för att njuta av spel om pengar. Många golfspelare gillar till exempel att satsa en slant när man spelar mot en kompis. Denna typ av spel om pengar handlar oftast om prestige, snarare än att man är ute efter att bli rik. Man satsar kanske bara en symbolisk summa för att, som man säger, göra det lite mer intressant.

Spel om pengar gör det roligare att se på sport

Spel om pengar när man spelar golf

Spel om pengar passar bra ihop med en golfrunda av flera anledningar. Dels så är golf en social sport, vilket gör att man kan småprata en hel del under rundan. Detta gör att det är upplagd för olika typer av betting. Man kan givetvis satsa pengar på vem som vinner hela rundan, men det kan också vara roligt att satsa på vem som gör bäst ifrån sig på ett visst hål, eller om man sätter en putt.
Golf är som de flesta vet en sport som i hög grad handlar om att hålla nerverna i styr. Spel om pengar gör detta lite svårare än det redan är, vilket för många är mycket underhållande. Att försöka sänka en putt kan vara nog så svårt utan att man satsat något. När det dessutom står pengar på spel kan det ge en grym adrenalinkick som är svår att motstå. Om du och din golfpolare gillar att spela om pengar, så kan ni testa att satsa en mindre summa nästa gång det är dags att ge er ut på banan. Att hålla huvudet kallt när både pengar och prestige står på spel är inte det lättaste, men kan innebära en riktigt kul dag!